Afval

Als hovenier of wegenbouwer begint u vaak met het verwijderen van bestaande verharding en beplanting. Die kunt u bij ons kwijt. Wij verwerken dat afval in verschillende producten. Van bomengrond tot granulaat en halfverharding. Producten die u scherp bij ons kunt inkopen.
Vanzelfsprekend wordt uw afval volgens de gelden normen verwerkt en volgt Grondbank IJsselmonde de wettelijke voorschriften voor afvalstoffenregistratie.

Uw afval bij ons brengen, heeft nog een voordeel. Zodra u uw afval bij ons hebt gebracht, kunt u andere producten meenemen. Zand, grond, substraat, wat u ook nodig heeft. U hoeft in ieder geval niet leeg terug te rijden. Dat scheelt fors in de kosten. Zo verdient u geld met afval.

Wij streven altijd naar nuttig hergebruik van afval of toepassing ervan in nieuwe producten. We versnipperen groenafval zodat het gebruikt kan worden voor als biobrandstof of gebruiken gekapte bomen als kade-element. Op die manier houden we het afval dat u brengt zo hoog mogelijk in de Ladder van Lansink.

Bel of mail gerust als u er meer over wilt weten.